Met de auto op reis? Zo voorkom je teleurstellingen!

Ga je binnenkort met de auto op reis? Zorg er dan voor dat je ruim van tevoren een checklist maakt van belangrijke zaken om te controleren en waar nodig te regelen. Hier zijn een aantal belangrijke tips om teleurstellingen te voorkomen.

5 leukste bestemmingen voor een prachtige nazomer in Nederland!

Nu een vlucht naar een verre bestemming even moet wachten, kun je in Nederland leuke bestemmingen vinden die je avonturiershart sneller doen kloppen. Lees hier over 5 unieke bestemmingen voor een prachtige nazomer in Nederland.

Stormschade aan auto in het buitenland, wat nu?

Als je stormschade aan de auto hebt opgelopen wil je natuurlijk wel direct weten wat er precies vergoed wordt en wat niet. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over stormschade en wanneer deze wordt vergoed.

Wat is de beste reistijd voor een safari in Afrika?

Een safari naar het veelzijdige Afrika is een reis die je niet snel zult vergeten. Maar wanneer kun je het beste deze de beste reistijd voor een safari in Afrika? Bekijk het hier.

Helemaal tot rust komen in de natuur van Canada

Ben je dol op de natuur? Dan ga je ongetwijfeld vaak op vakantie naar landen met een mooie natuur. Canada is in dat geval een zeer geschikt vakantieland voor jou. Lees meer over reizen met een camper in Canada.

Deze vergeten pareltjes kun je tijdens een stedentrip niet laten liggen

In deze onzekere coronatijden weten we nog niet precies wanneer we er weer op uit mogen. Maar we bieden je wel graag inspiratie voor het moment waarop reizen weer mogelijk is. In dit artikel vind je wat minder voor de hand liggende tips uit steden die je vast en zeker wel kent.

De beste reistijd voor een Fins Lapland vakantie

Fins Lapland is een uitzonderlijk gebied in het Noorden van Finland. Zowel ’s zomers als ’s winters is het er goed vertoeven. De beste reistijd voor Lapland? Wij zetten het in dit artikel voor je op een rijtje!

Hier moet je rekening mee houden als je met de auto op vakantie gaat

De manier waarop we in Nederland met de auto omgaan, is namelijk niet perse hetzelfde als in andere landen. Het is goed om te weten waar je op moet letten. De volgende punten moet je in ieder geval even langslopen om zeker te zijn.

Lang op reis? Deze praktische zaken moet je regelen

Als je van plan bent om lange tijd op reis te gaan of te gaan backpacken, is het verstandig om een aantal praktische zaken te regelen. Lees onze tips ter voorbereiding van een lange reis.

Top 10 bezienswaardigheden op Fuerteventura

Fuerteventura is een populaire bestemming voor een zon-, zee- en strandvakantie. Bekijk onze top 10 bezienswaardigheden op Fuerteventura.

Huidige stand van zaken voor duurzaam vliegen en de toekomst

Het Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) wil dat het Nederlandse luchtruim schoner wordt. Dit moet in 2070 zelfs volledig emissievrij zijn. De stappen naar duurzaam vliegen worden en zijn gezet. Hoe staat het ervoor en wat brengt de toekomst?

Wanneer is de beste tijd voor een vakantie naar Mallorca

Heerlijk met een cocktail aan een van de Spaanse stranden op Mallorca. Dat is het beeld dat we in ons hoofd krijgen wanneer we denken aan een vakantie naar Mallorca. Maar wanneer is de beste tijd van het jaar om een vakantie naar dit eiland te boeken?

Ga eens op vakantie naar het indrukwekkende Noorwegen

Veel mensen kijken vooral naar warme streken in het zuiden voor een zomervakantie. Maar in de zomer heb je in Noorwegen en Zweden, naast prachtige natuur, ook temperaturen boven de 25° Celsius. Overweeg daarom eens een vakantie naar Noorwegen.

De reisverzekering, een kortlopende of een doorlopende?

Zonder reisverzekering op vakantie gaan is zeker niet verstandig. Welke reisverzekering moet je nemen? Een reisverzekering die alleen voor die vakantie is of liever een doorlopende reisverzekering? Bekijk de meest geschikte.

Bijzonder Beijing: 8 hoogtepunten van deze unieke stad

Beijing is uniek in zijn soort. De stad staat bekend om zijn indrukwekkende paleizen, poorten en tempels. Ontdek alle bezienswaardigheden.

Mijn stappenplan voor New York in 5 dagen

Bekijk de perfecte 5-daagse stedentrip naar New York om het optimale uit jouw tijd in deze prachtige stad te halen.