Internationele trein die naar Londen gaat

Boek je hotel en treinreis gemakkelijk via BetterWay Travel

Dromen van een romantische weekend trip naar Parijs? Of een cultureel uitstapje naar Berlijn? Met BetterWay.travel beleef je de ultieme stedentrip in Europa, zonder je zorgen te maken over CO2-uitstoot of ingewikkelde boekingsprocessen. Op dit nieuwe Nederlandse platform plan je jouw hotel en treinreis in één keer, met tal van voordelen voor de moderne, bewuste reizigster.

Naast dat het reizen met de trein beduidend minder CO2 uitstoot zijn er nog meer voordelen:

Wist je dat je met de trein rechtstreeks naar het hart van de stad reist? In tegenstelling tot vliegvelden, die vaak ver buiten de stad liggen, stap je met de trein zo op je bestemming uit. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld op dure taxiritten of shuttlediensten.

Treinreizen bieden daarnaast een ongekend comfort. Lekker relaxen met een boek, werken aan je laptop of gezellig kletsen met medereizigers – alles kan. De treinreis is dé manier om ontspannen aan je bestemming te komen.

Betaalbaar reizen kan zeker met de trein. Er zijn tal van aanbiedingen en kortingen beschikbaar, waardoor je voordelig door heel Europa reist. Bovendien hoef je geen extra kosten te maken voor bagage of het inchecken van je tickets.

En wist je dat je vaak extra voordelig uit bent als je je hotel en treinreis in één keer boekt? Veel hotels geven speciale kortingen aan reizigers die met de trein komen. Zo bespaar je nog meer op jouw welverdiende vakantie!

Vrouw kijkt naar de Eiffeltoren in Parijs vanuit een trein

Waarom kiezen voor BetterWay.travel?

Duurzaam reizen: Kies uit een selectie prachtige hotels met eco-certificaten, die stuk voor stuk eenvoudig bereikbaar zijn per trein. Zo geniet je optimaal van je stedentrip én draag je bij aan een schonere planeet.

Voordelige totaalprijzen: Boek je hotel en treinkaart samen en bespaar je flink op de totale reissom. Bij BetterWay.travel vind je altijd de scherpste deals, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw avontuur.

Gemak voorop: Vergeet eindeloos zoeken op verschillende websites. Met BetterWay.travel regel je alles in één keer, met slechts enkele muisklikken. Zo bespaar je tijd én frustratie, zodat je vakantie ontspannen kan beginnen.

Ontdek nieuwe steden: Begin je reis in bruisend Berlijn, verken de culturele hotspots van Parijs, of laat je betoveren door de romantiek van Londen. Met een continu groeiend aanbod bestemmingen, is er voor ieder wat wils. Maar ook mooie Duitse bestemmingen als HamburgKeulen of München kun je bij ze terecht.

Klaar om jouw droomreis te boeken?

Bezoek de website van BetterWay.travel en laat je inspireren door de prachtige stedentrips. Met handige filters selecteer je eenvoudig jouw gewenste bestemming, reisdata en budget. Binnen een mum van tijd vind je de perfecte combinatie van hotel en treinreis, tegen de beste prijs.

Stap op de trein en ervaar Europa op zijn mooist. Met BetterWay.travel beleef je een onvergetelijke stedentrip, goed voor jou én voor de wereld!