Maak een geweldige roadtrip met je gezin

Maak een geweldige roadtrip met je gezin

Willen jullie deze vakantie eens wat anders dan met de auto of het vliegtuig op vakantie? Dan is een roadtrip maken met een camper zeker een goed idee. Gezellig samen op pad om de mooiste bestemmingen te ontdekken. Een camper geeft je veel vrijheid en je kunt echt alle kanten op. Blijf in ons eigen land of ontdek de mooiste bestemmingen in Europa.

Als je nog geen camper hebt, is het kopen een flinke investering. Gelukkig zijn er ook veel campers te huur. Kijk bijvoorbeeld eens bij Goboony. Hier huur je een camper die perfect bij jullie past, zodat jullie lekker samen op avontuur kunnen! Waar brengt de camper jullie heen?

De beste camper bestemmingen in Europa

In Europa liggen heel wat schitterende camper bestemmingen. Het ligt er maar net aan wat jullie zoeken. Zo is het Gardameer in Italië een erg geliefde bestemming voor gezinnen met kinderen. Het mooie weer, de schitterende omgeving en de heerlijke stranden zorgen voor een geweldige ervaring.

Maar ook Portugal is een mooie bestemming. Zelfs in de winter is het hier vaak nog een aangename temperatuur. Ook zijn er in dit land veel gratis staanplaatsen te vinden. Of reis door het adembenemende landschap van Kroatië. In dit land is zoveel te ontdekken!

Wil je iets volledig anders? Rijd dan niet naar het zuiden, maar verken juist het noorden van Europa. In Scandinavië zijn veel geweldige plekken te verkennen. En, als je in de juiste maanden gaat, zien jullie misschien zelfs wel het Noorderlicht. Dat is zeker een ervaring om nooit meer te vergeten. Ook in Duitsland, Frankrijk, België en zelfs ons eigen land zijn er veel mooie bestemmingen om te ontdekken.

Camper in de sneeuw met het Noorderlicht

De voordelen van een camperreis

Met een camper gaat er, letterlijk, een wereld voor je open. De vrijheid is dan ook een van de meest genoemde voordelen als het over een camperreis gaat. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Rijd je naar één vaste standplaats voor de vakantie of trek je door een land heen? De keuze is aan jullie!

Daarnaast hoef je je nooit zorgen te maken over het in- en uitpakken van je bagage. Alles wat je nodig hebt, neem je mee in de camper. Dat is wel zo makkelijk. En je weet zeker dat je elke avond een fijn bed hebt om in te slapen. Met je eigen favoriete kussen of beddengoed. Ook voor kinderen is dat erg fijn. Waar jullie ook heengaan, ze weten altijd precies hoe hun slaapplekje eruit ziet.

Voor het eerst met de camper: waar moet je op letten?

Gaan jullie voor het eerst met een (gehuurde) camper op stap? Dan zullen er een aantal dingen nieuw voor jullie zijn. Dingen als elektriciteit, warm water en het toilet werken net wat anders dan je gewend bent. Lees je daarom goed in, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Zoek ook zeker een camper uit die ruim genoeg is voor jullie allemaal. Voor iedereen moet er een fijne slaapplaats zijn, zodat jullie elke dag uitgerust op avontuur kunnen. Gelukkig zijn er erg veel verschillende campers, dus is er altijd wel een model dat bij jullie past. Laat je daarom altijd goed informeren en kies de camper die goed voelt. Dan genieten jullie absoluut van een geweldige campervakantie!