Kinderen met een eland in Zweden

Buro Scanbrit tipt: vier de meivakantie in Zweden!

Deze meivakantie er lekker op uit met je gezin in de natuur en genieten van activiteiten in de buitenlucht? Ga dan naar Zweden! Buro Scanbrit vertelt ons waarom Zweden een fantastische bestemming is voor de meivakantie.

Je bent heerlijk in de natuur!

Wandelen in een Zweeds bos


Het voorjaar is een heerlijke periode om naar Zweden te gaan. De sneeuw is weggesmolten en de natuur komt tot bloei. Vanaf begin mei zijn de dagen langer dan in Nederland en de zonnestralen beginnen te schijnen. De voorjaarszon voelt al snel aangenaam. Perfect om lekker naar buiten te gaan, de natuur in. In Zweden is de natuur overal en geniet je van uitgestrekte bossen en kristalheldere meren. Het is een ideale bestemming voor een bijzondere en actieve meivakantie. Hier maak je lange wandelingen of kanotochten zonder iemand tegen te komen en kom je heerlijk tot rust. Bijkomend voordeel: in het voorjaar heb je de natuur voor jezelf, want er zijn minder toeristen!

Avontuurlijke activiteiten voor het hele gezin

Een klimbos in Zweden


Zweden is bij uitstek een vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Er is zoveel te doen: maak samen mooie boswandelingen speurend naar elanden. Heerlijk klauteren in een klimbos, lekker rodelen, speel een potje minigolf of daal af in een mijn. Kleine avonturiers testen hun ‘survival skills’ tijdens een interactieve speurtocht door de natuur en leren klimmen op de rotsen onder leiding van een gids. Ontdek de omgeving tijdens een mountainbiketocht en stop onderweg bij een barbecueplaats om je eigen worstje te grillen. Na een heerlijke actieve dag in de buitenlucht, speel je  ’s avonds gezellig een spelletje bij het haardvuur in je vakantiewoning.

Je rijdt er zo naar toe

Overtoch met de Ferry van Kiel naar Göteborg


Zweden is dichtbij! De dichtstbijzijnde vertrekhaven is Kiel in Noord-Duitsland, waar je ’s avonds aan boord stapt van de ferry. De vakantie begint al aan boord: er is gratis wifi, je kan er shoppen en voor de kinderen is er een spannende speurtocht uitgezet! De volgende ochtend rij je na het ontbijt uitgerust van boord. Vanuit Göteborg ben je zo op je vakantieadres en begint je Zwedenavontuur.

Ontdek Zweden tijdens een rondreis

Vakantiewoning voor tijdens een rondreis door Zweden


Zweden is heel geschikt voor een autorondreis en speciaal voor de meivakantie heeft Buro Scanbrit de leukste rondreizen voor je samengesteld. Je verblijft op kindvriendelijke vakantieparken met activiteiten speciaal samengesteld voor families. De te rijden afstanden zijn niet te lang en je verblijft een paar nachten op één locatie. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen!
Ook fijn: de overtochten met de ferry zijn al inclusief.

Jouw meivakantie in Zweden boek je bij Buro Scanbrit

Familie aan het wandelen in de Zweedse natuur


Boek nu je meivakantie Zweden bij Buro Scanbrit, dé vakantiespecialist voor Noordwest-Europa! En geniet met jouw gezin van een heerlijke vakantie in de Zweedse natuur.

Bekijk hier de actieve familievakanties van Buro Scanbrit in de meivakantie