Dit zijn de leukste badplaatsen voor een mooie vakantie op Ibiza

Dit zijn de leukste badplaatsen voor een mooie vakantie op Ibiza

Ibiza is een enorm bekende vakantiebestemming. Ieder jaar trekt het weer enorm veel toeristen aan. Zit jij eraan te denken om een vakantie te plannen naar Ibiza? Het is al fantastisch als je naar Ibiza gaat, maar weet je ook al waar je wilt verblijven? Ibiza heeft namelijk meerdere badplaatsen die geschikt zijn voor een toffe vakantie. Wat de leukste badplaatsen in Ibiza zijn? Wij zetten het op een rij!

Sant Antoni de Portmany

Een van de meest populaire badplaatsen op Ibiza is Sant Antoni de Portmany. Dit is gelegen aan de westkust. San Antoni de Portmany staat garant voor een te gekke vakantie. Zo heb je hier prachtige witte stranden met helderblauwe zee, de mooiste zonsondergangen, een gezellige boulevard, leuke restaurantjes en ga zo maar door. Uiteraard staat Sant Antoni de Portmany ook bekend om de grote jachthaven, die zeker de moeite waard is om te zien als je hier verblijft.

Ook als je wel van een feestje houdt ben je op deze badplaats aan het juiste adres. Er zijn talloze leuke uitgaansgelegenheden te vinden waar je tot in de late uurtjes kunt feesten. Deze badplaats kun je dus zeker overwegen als je weer een reis naar Ibiza op de planning hebt staan. Boek die vliegtickets naar Ibiza dus vast maar!

Playa d’en Bossa

Groep vrienden vieren feest met een drankje

Een andere hele bekende badplaats in Ibiza is Playa d’en Bossa. Dit is gelegen dichtbij Ibiza-stad en staat bekend als een hele levendige badplaats. Je hebt hier een geweldig uitgaansleven en een prachtig lang zandstrand waar je van kunt genieten. Deze combinatie zorgt ervoor dat veel vakantiegangers voor deze badplaats kiezen. In Playa d’en Bossa heb je een gezellige boulevard met allerlei leuke winkels. Ook kun je hier prima terecht voor een heerlijke lunch of diner, want er zijn heel veel gezellige restaurants te vinden.

Als je een echte uitgaansliefhebber bent, kun je een bezoek brengen aan de gezellige barren en kroegen, maar ook zijn hier leuke clubs te vinden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het populaire Ushuaïa Club of Hï Ibiza. In het hoogseizoen treden hier regelmatig bekende DJ’s op, waardoor de feesten hier echt onvergetelijk kunnen zijn.

Santa Eulalia del Rio

Platja de Santa Eulalia strand in Santa Eularia des Riu, Ibiza

Welke badplaats ook zeer geschikt is voor een te gekke vakantie, is Santa Eulalia del Rio. Deze badplaats heeft een centrale ligging, waardoor het veel mogelijkheden biedt. Zo kun je snel naar bijvoorbeeld Ibiza-stad reizen, maar is het ook mogelijk om vrij gemakkelijk naar bijvoorbeeld Sant Antoni de Portmany te gaan. Deze badplaats is vaak wat rustiger dan bijvoorbeeld Sant Antoni de Portmany en Playa d’en Bossa. Als jij niet op zoek bent naar een plek waar je kunt uitgaan in Ibiza, kan deze badplaats ideaal voor jou zijn. Lekker genieten van heerlijk eten, het fijne zandstrand en de zee: hier kan het allemaal.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke plekjes in Ibiza waar je zou kunnen verblijven, maar deze drie kun je in ieder geval in gedachten houden. Jouw vakantie in Ibiza wordt vast onvergetelijk. Heerlijke stranden, lekker eten of tot in de late uurtjes feesten: dit eiland biedt het jou allemaal. Ben je nog niet overtuigd van Ibiza? Kijk dan ook zeker eens naar het prachtige eiland Mallorca.