Weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in september 2024

In september is het weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, Afghanistan, over het algemeen aangenaam met een gemiddelde dagtemperatuur van 27°C. De zon schijnt gemiddeld 12 uur per dag, waardoor er voldoende gelegenheid is om van de prachtige omgeving te genieten. Er valt geen regen in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in september en de gemiddelde windkracht is 2 Bft. Het weer is dus ideaal voor een bezoek aan deze regio en om de bezienswaardigheden te ontdekken.

Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor de maand september. Ga je naar Bandar-e ‘Abdul Bāqī dan is dit het weer dat je in september 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Bandar-e ‘Abdul Bāqī september

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 27°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 15°C
 • Regen: 0 mm
 • Zonuren: 12 uur zon per dag

Negatief reisadvies Afghanistan

Afghanistan als land is helaas onveilig om naartoe te reizen als toerist. Voortdurende conflicten, terrorisme en politieke instabiliteit maken het risico op geweld en onveiligheid zeer hoog. Het wordt sterk afgeraden om in september naar Afghanistan te reizen vanwege de aanwezigheid van talibanstrijders en andere gewapende groeperingen. Het is belangrijk om de veiligheid altijd voorop te stellen en daarom wordt het afgeraden om Afghanistan als reisbestemming te kiezen.

Wat je moet weten over het weer in september in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

In september is Bandar-e ‘Abdul Bāqī een aangename bestemming met een gemiddelde dagtemperatuur van 27°C. Er valt geen regen en de zon schijnt volop, wat zorgt voor ideaal weer om de omgeving te verkennen. De windkracht is gemiddeld 2 Bft, waardoor er geen sprake is van extreme weersomstandigheden. Het is aan te raden om lichte kleding mee te nemen en te genieten van de prachtige natuur die Bandar-e ‘Abdul Bāqī te bieden heeft. Geniet van de rust en schoonheid van deze regio in september.

Weersverwachting voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī in september 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in september 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in september 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 27°C
 • Nacht temperatuur: 15°C
 • Droge dagen: 30 dagen
 • Dagen met regen: 0 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 0 mm
 • Zonuren: 12 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 5 van 11

Ervaringen met het klimaat van Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in september in Bandar-e ‘Abdul Bāqī.


Ben je in Bandar-e ‘Abdul Bāqī geweest in september?

Laat je ervaring met het weer in de maand september van Bandar-e ‘Abdul Bāqī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Bandar-e ‘Abdul Bāqī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Bandar-e ‘Abdul Bāqī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor september in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Bandar-e ‘Abdul Bāqī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor september, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Bandar-e ‘Abdul Bāqī gedurende de maand september.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in september in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.