Weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in april 2024

In april is de gemiddelde dagtemperatuur in Bandar-e ‘Abdul Bāqī ongeveer 20°C. Het weer kan aangenaam zijn met veel zonuren, waardoor het een prettige ervaring kan zijn om deze stad te bezoeken. Er valt gemiddeld 20 mm regen gedurende de maand, dus het kan voorkomen dat je af en toe een regenbui moet trotseren. De windkracht is gemiddeld slechts 2 Bft en de UV-index is 6, wat aangeeft dat voorzorgsmaatregelen nodig zijn om jezelf te beschermen tegen de zon.

Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor de maand april. Ga je naar Bandar-e ‘Abdul Bāqī dan is dit het weer dat je in april 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Bandar-e ‘Abdul Bāqī april

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 20°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 11°C
 • Regen: 20 mm
 • Zonuren: 11 uur zon per dag

Negatief reisadvies Afghanistan

Vanwege voortdurende conflicten, terrorisme en politieke instabiliteit is Afghanistan een onveilig land om naar toe te reizen als toerist. De aanwezigheid van talibanstrijders en andere gewapende groeperingen zorgen voor een onveilige situatie. Daarom wordt het sterk afgeraden om naar Afghanistan te reizen, inclusief Bandar-e ‘Abdul Bāqī, ongeacht het weer in april.

Het weer kan in april vrij aangenaam zijn in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, met een gemiddelde temperatuur van 20°C en 11 uur zon per dag. Hoewel er af en toe regen valt, kan het nog steeds een goede reismaand zijn als je het niet erg vindt om wat neerslag te hebben. Het is belangrijk om rekening te houden met de veiligheidssituatie in Afghanistan en de mogelijkheid van geweld en onrust tijdens je verblijf.

Voor wie zich toch waagt aan een bezoek aan Bandar-e ‘Abdul Bāqī in april, is het raadzaam om kleding mee te nemen die geschikt is voor zowel zonnige als regenachtige dagen. Het weer kan variëren, dus het is verstandig om voorbereid te zijn op alle weersomstandigheden. Onthoud ook dat het negatieve reisadvies voor Afghanistan geldt en dat de situatie ter plaatse onvoorspelbaar kan zijn. Veiligheid staat altijd voorop bij het plannen van een reis.

Weersverwachting voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī in april 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in april 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in april 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 20°C
 • Nacht temperatuur: 11°C
 • Droge dagen: 19 dagen
 • Dagen met regen: 11 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 20 mm
 • Zonuren: 11 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 6 van 11

Ervaringen met het klimaat van Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in april in Bandar-e ‘Abdul Bāqī.


Ben je in Bandar-e ‘Abdul Bāqī geweest in april?

Laat je ervaring met het weer in de maand april van Bandar-e ‘Abdul Bāqī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Bandar-e ‘Abdul Bāqī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Bandar-e ‘Abdul Bāqī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor april in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Bandar-e ‘Abdul Bāqī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor april, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Bandar-e ‘Abdul Bāqī gedurende de maand april.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in april in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.