Weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in mei 2024

Het weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in mei kenmerkt zich door een gemiddelde dagtemperatuur van 27°C. Deze maand biedt 12 uur zon per dag, waardoor het een aangename en zonnige bestemming lijkt voor een reis. Echter, het aantal regendagen in mei is gemiddeld 10 mm, wat kan resulteren in onverwachte regenbuien. De windkracht in Bandar-e ‘Abdul Bāqī bedraagt gemiddeld 3 Bft, wat voor een lichte bries zorgt. De UV-index van 6 waarschuwt voor een hoge mate van zonkracht, wat betekent dat het belangrijk is om de nodige bescherming te dragen.

Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor de maand mei. Ga je naar Bandar-e ‘Abdul Bāqī dan is dit het weer dat je in mei 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Bandar-e ‘Abdul Bāqī mei

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 27°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 18°C
 • Regen: 10 mm
 • Zonuren: 13 uur zon per dag

Negatief reisadvies Afghanistan

Afghanistan als geheel wordt momenteel geteisterd door voortdurende conflicten, terrorisme en politieke instabiliteit. De aanwezigheid van talibanstrijders en andere gewapende groeperingen leidt tot geweld en onveiligheid, waardoor het land niet als toeristische bestemming wordt aanbevolen. Het is sterk af te raden om naar Afghanistan te reizen vanwege de huidige risico's en gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen.

Advies mei in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

In Bandar-e ‘Abdul Bāqī in mei kan het weer onvoorspelbaar zijn met gemiddeld 10 mm regenval gedurende de maand. Het is belangrijk om voorbereid te zijn op mogelijke regenbuien, hoewel de gemiddelde dagtemperatuur van 27°C een aangename reiservaring belooft. De windkracht van 3 Bft zorgt voor een verkoelend briesje en de 12 uur zon per dag bieden volop gelegenheid om te genieten van de buitenlucht. Als je overweegt om Bandar-e ‘Abdul Bāqī in mei te bezoeken, is het aan te raden om lichte kleding mee te nemen en rekening te houden met de mogelijkheid van regen.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de huidige situatie in Bandar-e ‘Abdul Bāqī en de weersomstandigheden tijdens je reisperiode. Wees voorzichtig en plan je reis zorgvuldig als je ervoor kiest om naar deze bestemming te gaan in mei.

Weersverwachting voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī in mei 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in mei 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in mei 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 27°C
 • Nacht temperatuur: 18°C
 • Droge dagen: 25 dagen
 • Dagen met regen: 6 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 10 mm
 • Zonuren: 13 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 6 van 11

Ervaringen met het klimaat van Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in mei in Bandar-e ‘Abdul Bāqī.


Ben je in Bandar-e ‘Abdul Bāqī geweest in mei?

Laat je ervaring met het weer in de maand mei van Bandar-e ‘Abdul Bāqī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Bandar-e ‘Abdul Bāqī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Bandar-e ‘Abdul Bāqī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor mei in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Bandar-e ‘Abdul Bāqī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor mei, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Bandar-e ‘Abdul Bāqī gedurende de maand mei.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in mei in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.