Weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in maart 2025

In maart is het weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, Afghanistan, gematigd met een gemiddelde dagtemperatuur van 15°C. Gedurende deze maand kun je rekenen op ongeveer 9 uur zon per dag. De regenval is echter aanzienlijk, met ongeveer 38 mm aan neerslag gedurende de maand. Het is dus raadzaam om een paraplu mee te nemen als je van plan bent om Bandar-e ‘Abdul Bāqī in maart te bezoeken. De windkracht is gemiddeld 3 Bft, wat zorgt voor een aangename bries.

Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor de maand maart. Ga je naar Bandar-e ‘Abdul Bāqī dan is dit het weer dat je in maart 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Bandar-e ‘Abdul Bāqī maart

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 15°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 7°C
 • Regen: 38 mm
 • Sneeuwdagen: 1 dag
 • Zonuren: 9 uur zon per dag

Negatief reisadvies Afghanistan

Helaas moet ik je afraden om naar Afghanistan te reizen als toerist, vanwege voortdurende conflicten, terrorisme en politieke instabiliteit. De aanwezigheid van talibanstrijders en andere gewapende groeperingen leidt tot geweld en onveiligheid, wat het land tot een gevaarlijke bestemming maakt voor reizigers.

Voor degenen die overwegen om Bandar-e ‘Abdul Bāqī te bezoeken in maart, is het belangrijk om te weten dat de regenval vrij hoog is met 38 mm neerslag gedurende de maand. Dit kan invloed hebben op je reiservaring, vooral als je van plan was om veel buitenactiviteiten te ondernemen. Het is ook goed om te weten dat de gemiddelde dagtemperatuur 15°C bedraagt, wat het weer mild en aangenaam maakt. Als je echter niet van regen houdt, is maart misschien niet de beste reismaand voor een bezoek aan Bandar-e ‘Abdul Bāqī. Het is aan te raden om warme kleding mee te nemen, gezien de gemiddelde temperatuur.

Maart in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Als je toch besluit om Bandar-e ‘Abdul Bāqī te bezoeken in maart, is het goed om te weten dat de regenval gelijkmatig verdeeld is over de maand. De lente begint met frisse temperaturen en bloeiende planten en bomen, waardoor de natuur een prachtig aanzicht biedt. Echter, houd er rekening mee dat het weer onvoorspelbaar kan zijn, dus bereid je voor op zowel regenachtige dagen als zonnige dagen. Het beste moment om Bandar-e ‘Abdul Bāqī te bezoeken in maart is in de eerste helft van de maand, wanneer de temperatuur nog niet te hoog is en de regenval minder intens is.

Weersverwachting voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī in maart 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in maart 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in maart 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 15°C
 • Nacht temperatuur: 7°C
 • Droge dagen: 17 dagen
 • Dagen met regen: 13 dagen
 • Dagen met sneeuw: 1 dag
 • Totale neerslag: 38 mm
 • Zonuren: 9 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 4 van 11

Ervaringen met het klimaat van Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in maart in Bandar-e ‘Abdul Bāqī.


Ben je in Bandar-e ‘Abdul Bāqī geweest in maart?

Laat je ervaring met het weer in de maand maart van Bandar-e ‘Abdul Bāqī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Bandar-e ‘Abdul Bāqī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Bandar-e ‘Abdul Bāqī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor maart in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Bandar-e ‘Abdul Bāqī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor maart, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Bandar-e ‘Abdul Bāqī gedurende de maand maart.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in maart in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.