Weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in december 2024

In december is het weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, Afghanistan, gemiddeld 9°C. Het kan dus behoorlijk fris zijn, dus het is aan te raden om warme kleding mee te nemen als je deze maand besluit te bezoeken. Er valt gemiddeld 9 mm regen gedurende deze maand, dus een paraplu kan van pas komen. De zon schijnt gemiddeld 7 uur per dag, wat betekent dat er voldoende daglicht is om van te genieten.

Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor de maand december. Ga je naar Bandar-e ‘Abdul Bāqī dan is dit het weer dat je in december 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Bandar-e ‘Abdul Bāqī december

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 9°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 1°C
 • Regen: 9 mm
 • Sneeuwdagen: 3 dagen
 • Zonuren: 7 uur zon per dag

Negatief reisadvies Afghanistan

Voortdurende conflicten, terrorisme en politieke instabiliteit maken Afghanistan onveilig. De aanwezigheid van talibanstrijders en andere gewapende groeperingen leidt tot geweld en onveiligheid. Daarom wordt afgeraden om naar Afghanistan te reizen als toerist.

Als je Bandar-e ‘Abdul Bāqī in december bezoekt, is het belangrijk om te weten dat de regen voornamelijk in het begin van de maand valt. Het kan dus handig zijn om je plannen hierop af te stemmen. Met een gemiddelde windkracht van 2 Bft hoef je je geen zorgen te maken over harde windstoten. Deze maand biedt 7 uur zon per dag, dus er is voldoende gelegenheid om van de omgeving te genieten. Het weer in december kan wisselvallig zijn, maar met de juiste kleding ben je goed voorbereid op alle weersomstandigheden.

Als je overweegt om Bandar-e ‘Abdul Bāqī in december te bezoeken, houd er dan rekening mee dat het weer koel kan zijn en er regen kan vallen. Het kan een uitdaging zijn om volop te genieten van de buitenactiviteiten, maar met de juiste kleding en planning is het zeker mogelijk om een mooie ervaring te hebben. Let op de regenval aan het begin van de maand en kleed je daar naar. Een bezoek aan Bandar-e ‘Abdul Bāqī in december kan een unieke ervaring zijn, mits je goed voorbereid bent op de weersomstandigheden.

Weersverwachting voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī in december 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in december 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in december 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 9°C
 • Nacht temperatuur: 1°C
 • Droge dagen: 22 dagen
 • Dagen met regen: 6 dagen
 • Dagen met sneeuw: 3 dagen
 • Totale neerslag: 9 mm
 • Zonuren: 7 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 3 van 11

Ervaringen met het klimaat van Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in december in Bandar-e ‘Abdul Bāqī.


Ben je in Bandar-e ‘Abdul Bāqī geweest in december?

Laat je ervaring met het weer in de maand december van Bandar-e ‘Abdul Bāqī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Bandar-e ‘Abdul Bāqī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Bandar-e ‘Abdul Bāqī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor december in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Bandar-e ‘Abdul Bāqī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor december, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Bandar-e ‘Abdul Bāqī gedurende de maand december.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in december in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.