Weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in januari 2025

Het weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in januari kan zeer onvoorspelbaar zijn. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 8°C is het vrij koel, maar niet extreem. Echter, met ongeveer 25 mm regen gedurende de maand, is het belangrijk om voorbereid te zijn op natte omstandigheden. De zon schijnt gemiddeld 7 uur per dag en de windkracht is gemiddeld 2 Bft.

Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor de maand januari. Ga je naar Bandar-e ‘Abdul Bāqī dan is dit het weer dat je in januari 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Bandar-e ‘Abdul Bāqī januari

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 8°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 1°C
 • Regen: 25 mm
 • Sneeuwdagen: 5 dagen
 • Zonuren: 7 uur zon per dag

Negatief reisadvies Afghanistan

Afghanistan als land is niet veilig om naartoe te reizen als toerist. Voortdurende conflicten, terrorisme en politieke instabiliteit maken het een gevaarlijke bestemming. De aanwezigheid van talibanstrijders en andere gewapende groeperingen zorgt voor geweld en onveiligheid. Daarom wordt het sterk afgeraden om naar Afghanistan te reizen, inclusief Bandar-e ‘Abdul Bāqī, in januari of op elk ander moment van het jaar.

Ideale reisperiode januari Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Als je toch besluit om naar Bandar-e ‘Abdul Bāqī te reizen in januari, is het belangrijk om je voor te bereiden op het koude weer en de regenachtige dagen. De gemiddelde temperatuur begint rond de 8°C en eindigt ook ongeveer op dit punt. De regenval kan invloed hebben op je plannen, dus houd hier rekening mee. Het is raadzaam om warme kleding en een paraplu mee te nemen. Let op dat de regenval in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in januari hoger is dan in Nederland voor deze maand, dus wees voorbereid.

Weersverwachting voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī in januari 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in januari 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in januari 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 8°C
 • Nacht temperatuur: 1°C
 • Droge dagen: 16 dagen
 • Dagen met regen: 10 dagen
 • Dagen met sneeuw: 5 dagen
 • Totale neerslag: 25 mm
 • Zonuren: 7 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 2 van 11

Ervaringen met het klimaat van Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in januari in Bandar-e ‘Abdul Bāqī.


Ben je in Bandar-e ‘Abdul Bāqī geweest in januari?

Laat je ervaring met het weer in de maand januari van Bandar-e ‘Abdul Bāqī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Bandar-e ‘Abdul Bāqī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Bandar-e ‘Abdul Bāqī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor januari in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Bandar-e ‘Abdul Bāqī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor januari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Bandar-e ‘Abdul Bāqī gedurende de maand januari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in januari in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.