Weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in oktober 2024

In oktober is het weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, Afghanistan gematigd met een gemiddelde dagtemperatuur van ongeveer 20°C. De temperaturen kunnen variëren tussen de 15°C en 25°C, dus het is raadzaam om lichte kleding mee te nemen voor overdag en een extra laag voor de koelere avonden. Het aantal regendagen in oktober is ongeveer 6 dagen, met een totale neerslag van ongeveer 6 mm. Dit betekent dat de regenval minimaal is en meestal kort en licht.

Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor de maand oktober. Ga je naar Bandar-e ‘Abdul Bāqī dan is dit het weer dat je in oktober 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Bandar-e ‘Abdul Bāqī oktober

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 20°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 10°C
 • Regen: 6 mm
 • Zonuren: 8 uur zon per dag

Negatief reisadvies voor Afghanistan

Afghanistan wordt momenteel als onveilig beschouwd vanwege voortdurende conflicten, terrorisme en politieke instabiliteit. Daarom wordt afgeraden om naar Afghanistan te reizen, inclusief Bandar-e ‘Abdul Bāqī, als toerist. De aanwezigheid van talibanstrijders en andere gewapende groeperingen zorgt voor een dreiging van geweld en onveiligheid voor bezoekers.

Bandar-e ‘Abdul Bāqī in oktober

Oktober is over het algemeen een goede maand om Bandar-e ‘Abdul Bāqī te bezoeken vanwege het aangename weer. Met 7 uur zon per dag en een gemiddelde windkracht van 2 Bft, kun je genieten van aangename omstandigheden om de bezienswaardigheden van de stad te verkennen. Het lage aantal regendagen maakt het ook een geschikte maand voor activiteiten in de buitenlucht. Als je van plan bent om de prachtige natuur rond Bandar-e ‘Abdul Bāqī te verkennen, is oktober een goede keuze vanwege de aangename temperaturen en minimale regenval.

Weersverwachting voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī in oktober 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Bandar-e ‘Abdul Bāqī in oktober 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in oktober 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 20°C
 • Nacht temperatuur: 10°C
 • Droge dagen: 28 dagen
 • Dagen met regen: 3 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 6 mm
 • Zonuren: 8 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 4 van 11

Ervaringen met het klimaat van Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in oktober in Bandar-e ‘Abdul Bāqī.


Ben je in Bandar-e ‘Abdul Bāqī geweest in oktober?

Laat je ervaring met het weer in de maand oktober van Bandar-e ‘Abdul Bāqī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Bandar-e ‘Abdul Bāqī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Bandar-e ‘Abdul Bāqī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor oktober in Bandar-e ‘Abdul Bāqī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Bandar-e ‘Abdul Bāqī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Bandar-e ‘Abdul Bāqī voor oktober, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Bandar-e ‘Abdul Bāqī gedurende de maand oktober.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in oktober in Bandar-e ‘Abdul Bāqī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Bandar-e ‘Abdul Bāqī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.