Weer in Sabz Gūlī in januari 2025

Het weer voor Sabz Gūlī in januari kent een ijskoude temperatuur rond de -5 graden Celsius. Gedurende januari kun je verwachten dat er gemiddeld 3 regendagen zijn, met een totale neerslag van 28 mm. Je kunt deze maand normaal gesproken rekenen op 6 uur zonlicht per dag in Sabz Gūlī. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer -18 graden Celsius.

Kleed je goed aan met meerdere lagen kleding, er is risico op onderkoeling bij onvoldoende bescherming bij lage dagtemperaturen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Sabz Gūlī voor de maand januari. Ga je naar Sabz Gūlī dan is dit het weer dat je in januari 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Sabz Gūlī januari

 • Gemiddelde dagtemperatuur: -5°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: -18°C
 • Regen: 28 mm
 • Sneeuwdagen: 13 dagen
 • Zonuren: 6 uur zon per dag

UV-index van 2

De UV-index staat rond de 2, wat aangeeft dat de zonkracht laag is. Er is een minimale risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Het dragen van zonnebrandcrème is aanbevolen als je langere tijd buiten bent, vooral rond het middaguur wanneer de zon het sterkst is.

Weersverwachting voor Sabz Gūlī in januari 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Sabz Gūlī in januari 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in januari 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: -5°C
 • Nacht temperatuur: -18°C
 • Droge dagen: 15 dagen
 • Dagen met regen: 3 dagen
 • Dagen met sneeuw: 13 dagen
 • Totale neerslag: 28 mm
 • Zonuren: 6 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 2 van 11

Ervaringen met het klimaat van Sabz Gūlī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in januari in Sabz Gūlī.


Ben je in Sabz Gūlī geweest in januari?

Laat je ervaring met het weer in de maand januari van Sabz Gūlī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Sabz Gūlī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Sabz Gūlī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Sabz Gūlī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Sabz Gūlī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor januari in Sabz Gūlī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Sabz Gūlī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Sabz Gūlī voor januari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Sabz Gūlī gedurende de maand januari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in januari in Sabz Gūlī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Sabz Gūlī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.