Weer in Lālī in juli 2024

Het weer voor Lālī in juli kent een zeer hete temperatuur rond de 31 graden Celsius. Gedurende juli kun je verwachten dat er gemiddeld 3 regendagen zijn, met een totale neerslag van 4 mm. Geniet in deze maand van overvloedige zonneschijn, met gemiddeld 13 uur zon per dag in Lālī. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 20 graden Celsius.

De hoge temperaturen kunnen overdag leiden tot hitte-uitputting of hitteberoerte bij langdurige blootstelling of fysieke activiteit.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Lālī voor de maand juli. Ga je naar Lālī dan is dit het weer dat je in juli 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Lālī juli

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 31°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 20°C
 • Regen: 4 mm
 • Zonuren: 13 uur zon per dag

UV-index van 7

De UV-index staat rond de 7, wat aangeeft dat de zonkracht hoog is. Er is een hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming tegen de zon is essentieel. Draag een zonnebril met UV-bescherming, een breedgerande hoed, en zonnebrandcrème met een hoge SPF. Beperk blootstelling aan de zon tussen 10 uur 's ochtends en 4 uur 's middags.

Weersverwachting voor Lālī in juli 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Lālī in juli 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in juli 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 31°C
 • Nacht temperatuur: 20°C
 • Droge dagen: 28 dagen
 • Dagen met regen: 3 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 4 mm
 • Zonuren: 13 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 7 van 11

Ervaringen met het klimaat van Lālī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in juli in Lālī.


Ben je in Lālī geweest in juli?

Laat je ervaring met het weer in de maand juli van Lālī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Lālī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Lālī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Lālī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Lālī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor juli in Lālī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Lālī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Lālī voor juli, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Lālī gedurende de maand juli.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in juli in Lālī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Lālī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.