Weer in Lālī in februari 2025

Het weer voor Lālī in februari kent een zeer koude temperatuur rond de 4 graden Celsius. Gedurende februari kun je verwachten dat er gemiddeld 7 regendagen zijn, met een totale neerslag van 40 mm. Je kunt deze maand normaal gesproken rekenen op 6 uur zonlicht per dag in Lālī. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer -4 graden Celsius.

Gebruik bij deze dagtemperaturen meerdere lagen kleding om jezelf warm te houden.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Lālī voor de maand februari. Ga je naar Lālī dan is dit het weer dat je in februari 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Lālī februari

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 4°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: -4°C
 • Regen: 40 mm
 • Sneeuwdagen: 5 dagen
 • Zonuren: 6 uur zon per dag

UV-index van 2

De UV-index staat rond de 2, wat aangeeft dat de zonkracht laag is. Er is een minimale risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Het dragen van zonnebrandcrème is aanbevolen als je langere tijd buiten bent, vooral rond het middaguur wanneer de zon het sterkst is.

Weersverwachting voor Lālī in februari 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Lālī in februari 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in februari 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 4°C
 • Nacht temperatuur: -4°C
 • Droge dagen: 16 dagen
 • Dagen met regen: 7 dagen
 • Dagen met sneeuw: 5 dagen
 • Totale neerslag: 40 mm
 • Zonuren: 6 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 2 van 11

Ervaringen met het klimaat van Lālī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in februari in Lālī.


Ben je in Lālī geweest in februari?

Laat je ervaring met het weer in de maand februari van Lālī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Lālī

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Lālī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Lālī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Lālī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor februari in Lālī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Lālī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Lālī voor februari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Lālī gedurende de maand februari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in februari in Lālī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Lālī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.