Beste reistijd Umm al Qaywayn, Verenigde Arabische Emiraten

Beste reistijd Umm al Qaywayn, Verenigde Arabische Emiraten

De beste reistijd voor Umm al Qaywayn in Verenigde Arabische Emiraten is van januari t/m juni en september t/m december, waarin je een aangename tot erg hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Umm al Qaywayn is 40°C in juli en de laagste is 24°C in januari. De watertemperatuur ligt tussen 22°C en 35°C. Het weer en klimaat van Umm al Qaywayn is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Umm al Qaywayn is een 9,0. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Umm al Qaywayn heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Umm al Qaywayn is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Umm al Qaywayn per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
24°C 25°C 28°C 32°C 37°C 39°C 40°C 40°C 38°C 35°C 30°C 26°C
5
mm
4
mm
9
mm
2
mm
0
mm
0
mm
0
mm
1
mm
0
mm
1
mm
5
mm
2
mm