Beste reistijd Ţarīf Kalbā, Verenigde Arabische Emiraten

Beste reistijd Ţarīf Kalbā, Verenigde Arabische Emiraten

De beste reistijd voor Ţarīf Kalbā in Verenigde Arabische Emiraten is van januari t/m december, waarin je een aangename tot hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Ţarīf Kalbā is 37°C in juni en de laagste is 23°C in januari. De watertemperatuur ligt tussen 19°C en 39°C. Het weer en klimaat van Ţarīf Kalbā is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Ţarīf Kalbā is een 9,1. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Ţarīf Kalbā heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Het gemiddelde klimaat van Ţarīf Kalbā, de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Ţarīf Kalbā per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
23°C 24°C 27°C 31°C 36°C 37°C 37°C 36°C 35°C 33°C 28°C 25°C
4
mm
10
mm
13
mm
4
mm
0
mm
0
mm
0
mm
1
mm
0
mm
28
mm
6
mm
4
mm