Beste reistijd Maḩḑar Bin ‘Uşayyān, Verenigde Arabische Emiraten

Beste reistijd Maḩḑar Bin ‘Uşayyān, Verenigde Arabische Emiraten

De beste reistijd voor Maḩḑar Bin ‘Uşayyān in Verenigde Arabische Emiraten is van januari t/m april en oktober t/m december, waarin je een aangename tot erg hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Maḩḑar Bin ‘Uşayyān is 46°C in juli en de laagste is 26°C in januari. Het weer en klimaat van Maḩḑar Bin ‘Uşayyān is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Maḩḑar Bin ‘Uşayyān is een 8,8. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Maḩḑar Bin ‘Uşayyān heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Maḩḑar Bin ‘Uşayyān is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Maḩḑar Bin ‘Uşayyān per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
26°C 28°C 33°C 38°C 42°C 45°C 46°C 45°C 42°C 37°C 31°C 27°C
1
mm
1
mm
2
mm
3
mm
0
mm
0
mm
1
mm
1
mm
0
mm
1
mm
1
mm
0
mm