Beste reistijd Al Marfa’, Verenigde Arabische Emiraten

Beste reistijd Al Marfa’, Verenigde Arabische Emiraten

De beste reistijd voor Al Marfa’ in Verenigde Arabische Emiraten is van januari t/m april en oktober t/m december, waarin je een aangename tot hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Al Marfa’ is 45°C in juli en de laagste is 25°C in januari. De watertemperatuur ligt tussen 20°C en 40°C. Het weer en klimaat van Al Marfa’ is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Al Marfa’ is een 8,8. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Al Marfa’ heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Al Marfa’ is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Al Marfa’ per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
25°C 27°C 31°C 36°C 41°C 44°C 45°C 45°C 42°C 37°C 31°C 26°C
1
mm
3
mm
6
mm
5
mm
0
mm
0
mm
1
mm
2
mm
0
mm
0
mm
1
mm
0
mm