Beste reistijd Al Jazīrah al Ḩamrā’, Verenigde Arabische Emiraten

Beste reistijd Al Jazīrah al Ḩamrā’, Verenigde Arabische Emiraten

De beste reistijd voor Al Jazīrah al Ḩamrā’ in Verenigde Arabische Emiraten is van januari t/m juni en augustus t/m december, waarin je een aangename tot erg hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Al Jazīrah al Ḩamrā’ is 40°C in juli en de laagste is 23°C in januari. Het weer en klimaat van Al Jazīrah al Ḩamrā’ is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Al Jazīrah al Ḩamrā’ is een 9,0. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Al Jazīrah al Ḩamrā’ heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Al Jazīrah al Ḩamrā’ is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Al Jazīrah al Ḩamrā’ per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
23°C 24°C 28°C 32°C 37°C 39°C 40°C 39°C 37°C 34°C 29°C 25°C
2
mm
3
mm
4
mm
4
mm
0
mm
0
mm
0
mm
1
mm
0
mm
1
mm
2
mm
1
mm