Abu Dhabi
Beste reistijd Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Beste reistijd Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

De beste reistijd voor Abu Dhabi in Verenigde Arabische Emiraten is van januari t/m juni en september t/m december, waarin je een aangename tot erg hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Abu Dhabi is 40°C in juli en de laagste is 24°C in januari. De watertemperatuur ligt tussen 20°C en 40°C. Het weer en klimaat van Abu Dhabi is geschikt voor een stedentrip.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Abu Dhabi is een 9,0. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Abu Dhabi heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Abu Dhabi is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Abu Dhabi per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
24°C 25°C 28°C 32°C 37°C 39°C 40°C 40°C 38°C 35°C 30°C 25°C
1
mm
2
mm
3
mm
3
mm
0
mm
0
mm
0
mm
2
mm
0
mm
1
mm
1
mm
1
mm