Weer in Şāḩib Jān Kêlay in februari 2025

Het weer voor Şāḩib Jān Kêlay in februari kent een koude temperatuur rond de 6 graden Celsius. Gedurende februari kun je verwachten dat er gemiddeld 4 regendagen zijn, met een totale neerslag van 32 mm. Je kunt deze maand normaal gesproken rekenen op 6 uur zonlicht per dag in Şāḩib Jān Kêlay. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer -1 graden Celsius.

Bij deze temperaturen overdag is warmere kleding vereist, zoals dikke jassen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Şāḩib Jān Kêlay voor de maand februari. Ga je naar Şāḩib Jān Kêlay dan is dit het weer dat je in februari 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Şāḩib Jān Kêlay februari

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 6°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: -1°C
 • Regen: 32 mm
 • Sneeuwdagen: 5 dagen
 • Zonuren: 6 uur zon per dag

UV-index van 2

De UV-index staat rond de 2, wat aangeeft dat de zonkracht laag is. Er is een minimale risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Het dragen van zonnebrandcrème is aanbevolen als je langere tijd buiten bent, vooral rond het middaguur wanneer de zon het sterkst is.

Weersverwachting voor Şāḩib Jān Kêlay in februari 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Şāḩib Jān Kêlay in februari 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in februari 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 6°C
 • Nacht temperatuur: -1°C
 • Droge dagen: 19 dagen
 • Dagen met regen: 4 dagen
 • Dagen met sneeuw: 5 dagen
 • Totale neerslag: 32 mm
 • Zonuren: 6 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 2 van 11

Ervaringen met het klimaat van Şāḩib Jān Kêlay

Plaats je review over je ervaringen met het weer in februari in Şāḩib Jān Kêlay.


Ben je in Şāḩib Jān Kêlay geweest in februari?

Laat je ervaring met het weer in de maand februari van Şāḩib Jān Kêlay achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Şāḩib Jān Kêlay

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Şāḩib Jān Kêlay, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Şāḩib Jān Kêlay doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Şāḩib Jān Kêlay en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor februari in Şāḩib Jān Kêlay

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Şāḩib Jān Kêlay en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Şāḩib Jān Kêlay voor februari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Şāḩib Jān Kêlay gedurende de maand februari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in februari in Şāḩib Jān Kêlay, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Şāḩib Jān Kêlay regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.