Het weer voor Qipchāq-Takhtah in januari

Klimaatbeoordeling:
(0)

In januari bedraagt de gemiddelde temperatuur in Qipchāq-Takhtah -1 graden Celsius, en er zijn 8 regendagen met een totale neerslag van 28 mm

-1 °C
28 mm

Hoe is het weer in januari voor Qipchāq-Takhtah?

Wat kun je qua weer in januari in Qipchāq-Takhtah verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Qipchāq-Takhtah in januari is -1 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de -16 graden Celsius liggen. Januari kent gemiddeld 8 dagen met neerslag, met een totaal van 28 mm. 15 dagen zijn droog in Qipchāq-Takhtah en 8 dagen met sneeuwval.

Gemiddeld 3 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 3 uur zonlicht per dag verwachten in januari, een UV-index van 2, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 3 Bft.

Gemiddelde weerdetails in januari voor Qipchāq-Takhtah

Middag temperatuur: -1°C
Nacht temperatuur: -16°C
Droge dagen: 15 dagen
Dagen met regen: 8 dagen
Dagen met sneeuw: 8 dagen
Totaal regen: 28 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 3 uur
Gemiddelde windkracht: 3 Bft
Gemiddelde UV-index: 2

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Qipchāq-Takhtah kun je in januari overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Qipchāq-Takhtah, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Qipchāq-Takhtah doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Qipchāq-Takhtah en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Qipchāq-Takhtah in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Qipchāq-Takhtah? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Qipchāq-Takhtah, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Qipchāq-Takhtah per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor januari in Qipchāq-Takhtah

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Qipchāq-Takhtah en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Qipchāq-Takhtah voor januari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Qipchāq-Takhtah gedurende de maand januari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in januari in Qipchāq-Takhtah, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Qipchāq-Takhtah regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Qipchāq-Takhtah

Plaats je review over je ervaringen met het weer in januari in Qipchāq-Takhtah.


Ben je in Qipchāq-Takhtah geweest in januari?

Laat je ervaring met het weer in de maand januari van Qipchāq-Takhtah achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.