Weer in Qarkh Now in juli 2024

Het weer voor Qarkh Now in juli kent een warme temperatuur rond de 23 graden Celsius. Gedurende juli kun je verwachten dat er gemiddeld 2 regendagen zijn, met een totale neerslag van 3 mm. Geniet in deze maand van overvloedige zonneschijn, met gemiddeld 13 uur zon per dag in Qarkh Now. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 11 graden Celsius.

Dit is een comfortabele dagtemperatuur voor de meesten en ideaal voor de meeste buitenactiviteiten.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Qarkh Now voor de maand juli. Ga je naar Qarkh Now dan is dit het weer dat je in juli 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Qarkh Now juli

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 23°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 11°C
 • Regen: 3 mm
 • Zonuren: 13 uur zon per dag

UV-index van 5

De UV-index staat rond de 5, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Qarkh Now in juli 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Qarkh Now in juli 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in juli 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 23°C
 • Nacht temperatuur: 11°C
 • Droge dagen: 29 dagen
 • Dagen met regen: 2 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 3 mm
 • Zonuren: 13 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 3 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 5 van 11

Ervaringen met het klimaat van Qarkh Now

Plaats je review over je ervaringen met het weer in juli in Qarkh Now.


Ben je in Qarkh Now geweest in juli?

Laat je ervaring met het weer in de maand juli van Qarkh Now achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Qarkh Now

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Qarkh Now, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Qarkh Now doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Qarkh Now en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor juli in Qarkh Now

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Qarkh Now en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Qarkh Now voor juli, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Qarkh Now gedurende de maand juli.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in juli in Qarkh Now, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Qarkh Now regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.