Het weer in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl en de weersverwachting

Het weer in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl is bewolkt en er kan een lichte regenbui vallen. Er wordt 1.3 mm regen voorspeld. De temperatuur loopt op tot 19 graden Celsius. De wind waait matig uit het noordnoordwesten met een kracht van 4 Beaufort.

Weer Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl

  • Maximum temperatuur: 19°C
  • Nachttemperatuur: 9°C
  • Regen: 1.3 mm
  • Wind: NNW 4 Bft
  • UV-index: 10 van 11

Weersverwachting voor Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl

Het weer in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl bereikt vandaag een maximale temperatuur van 19 graden Celsius. We kunnen slechts lichte regen verwachten, met niet meer dan 1.3 mm neerslag. De wind komt uit het noordnoordwesten met een windkracht van 4 Bft (27 km/h).

UV-index

De maximale UV sterkte wordt 10. Bij een extreem hoge UV-index (10 of hoger) is blootstelling riskant. Als je naar buiten moet, draag dan beschermende kleding, een zonnebrandcrème met SPF 50+ en herhaal het aanbrengen vaak.

Het weer voor Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl morgen

Morgen wordt het overdag 17 graden Celsius in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl en er valt flink wat regen. De wind waait sterk uit het noordwesten met een windkracht van 5 Bft (36 km/h). Lees meer over het weer van morgen in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl.

Weerdetails voor Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl vandaag

Maximum temperatuur: 18.9°C
Minimum temperatuur: 8.7°C
Regen: 1.3 mm
Wind: NNW 4 Bft
Vochtigheid: 44.20%
Druk: 1009.40 mb
Zicht: 23.70 km
UV-index: 10 van 11

Het weer in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl 10 dagen vooruit

In de weersverwachting voor Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl voor de eerstvolgende 10 dagen zien we een hoogste dagtemperatuur van 26 graden Celsius op vrijdag 28 juni, terwijl de laagste temperatuur overdag naar verwachting 17 graden Celsius zal zijn op vrijdag 21 juni. De koudste nacht wordt 8 graden Celsius in de nacht van donderdag 20 juni op vrijdag 21 juni. In totaal wordt er in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl de komende 10 dagen 14.6 mm regen verwacht.

Onze 10-daagse weersverwachting voor Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl biedt een inzicht in wat je kunt verwachten qua temperaturen en neerslag. Deze voorspellingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in meteorologische modellen. Voor wie een reis naar Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl voorbereidt of buitenactiviteiten wil plannen, bieden deze weersvoorspellingen een betrouwbare indicatie van het verwachte weer.

Voor een uitgebreide blik op het weer met de temperatuur, neerslag, wind, en andere belangrijke weersomstandigheden voor de komende twee weken, check de 14-daagse weersverwachting van Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl, en voor een lange termijn weersverwachting, neem een kijkje bij de 30-daagse weersvoorspelling in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl.

Normaal weer voor Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl

Deze tabel presenteert een overzicht van het weer in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl, zorgvuldig vergeleken met de normale weersomstandigheden op deze datum. Op een overzichtelijke manier kun je direct zien hoe de actuele temperaturen en neerslagniveaus zich verhouden tot de normale waarden. Zo krijg je snel inzicht in of het warmer, kouder, natter of droger is dan wat je gewoonlijk qua weer op deze dag in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl kan verwachten.

Maximum temperatuur: 18.9°C
Minimum temperatuur: 8.7°C
Regen: 1.3 mm
Wind: NNW 4 Bft

Ben je geïnteresseerd in het klimaat en de weersomstandigheden van Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl? Ontdek het normale weer in juni, de gebruikelijke weersituatie in juli, of verdiep je in het algemene klimaat van Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl waar je ook alle klimaatinfo voor andere maanden kunt vinden.

Regenradar Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl

Weersvoorspelling Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl

Of je nu een vakantie naar Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl plant of gewoon geïnteresseerd bent in de lokale weersomstandigheden, een nauwkeurige weersvoorspelling kan essentieel zijn voor een geslaagde ervaring. Om je hierbij te helpen, bieden we een uitgebreide 14-daagse weersverwachting voor Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl. Deze voorspelling geeft je een helder beeld van wat je kunt verwachten qua temperatuur, neerslag, windkracht en andere belangrijke weersfactoren voor de komende twee weken. Of je nu je kledingkeuze wilt afstemmen op het weer, of buitenactiviteiten wilt plannen, onze voorspellingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent.

Ben je specifiek geïnteresseerd in het weer tijdens een bepaalde maand? Wij hebben ook informatie over het gemiddelde weer in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl per maand. Voor een algemeen beeld van wat je in juni kunt verwachten, bekijk ons overzicht van het gemiddelde weer in juni. En als je plannen hebt voor de eerstvolgende maand, bieden we gedetailleerde informatie over het weer in juli. Wil je een andere maand bekijken? Bekijk dan het gemiddelde weer voor alle maanden op de pagina over het klimaat van Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl.

Onze weersvoorspellingen en overzichten zijn ontworpen om je een uitgebreid en nauwkeurig beeld te geven van het klimaat in Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl, zodat je je reisplannen kunt afstemmen op de weersomstandigheden. Zo kun je onvoorziene weersverrassingen vermijden en je volledig richten op het genieten van alles wat Qal‘ah-ye Kuhnah-ye Rāqōl je te bieden heeft.

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.