Weer in Qafak-e Bālā in november 2024

Het weer voor Qafak-e Bālā in november kent een koude temperatuur rond de 8 graden Celsius. Gedurende november kun je verwachten dat er gemiddeld 5 regendagen zijn, met een totale neerslag van 11 mm. Deze maand biedt normaal 7 uur zonlicht per dag in Qafak-e Bālā. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer -1 graden Celsius.

Bij deze temperaturen overdag is warmere kleding vereist, zoals dikke jassen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Qafak-e Bālā voor de maand november. Ga je naar Qafak-e Bālā dan is dit het weer dat je in november 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Qafak-e Bālā november

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 8°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: -1°C
 • Regen: 11 mm
 • Sneeuwdagen: 5 dagen
 • Zonuren: 7 uur zon per dag

UV-index van 2

De UV-index staat rond de 2, wat aangeeft dat de zonkracht laag is. Er is een minimale risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Het dragen van zonnebrandcrème is aanbevolen als je langere tijd buiten bent, vooral rond het middaguur wanneer de zon het sterkst is.

Weersverwachting voor Qafak-e Bālā in november 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Qafak-e Bālā in november 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in november 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 8°C
 • Nacht temperatuur: -1°C
 • Droge dagen: 20 dagen
 • Dagen met regen: 5 dagen
 • Dagen met sneeuw: 5 dagen
 • Totale neerslag: 11 mm
 • Zonuren: 7 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 2 van 11

Ervaringen met het klimaat van Qafak-e Bālā

Plaats je review over je ervaringen met het weer in november in Qafak-e Bālā.


Ben je in Qafak-e Bālā geweest in november?

Laat je ervaring met het weer in de maand november van Qafak-e Bālā achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Qafak-e Bālā

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Qafak-e Bālā, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Qafak-e Bālā doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Qafak-e Bālā en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor november in Qafak-e Bālā

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Qafak-e Bālā en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Qafak-e Bālā voor november, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Qafak-e Bālā gedurende de maand november.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in november in Qafak-e Bālā, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Qafak-e Bālā regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.