Weer in Mūr Shaykh in mei 2024

Het weer voor Mūr Shaykh in mei kent een zeer hete temperatuur rond de 31 graden Celsius. Gedurende mei kun je verwachten dat er gemiddeld 9 regendagen zijn, met een totale neerslag van 19 mm. Geniet van de langere dagen in Mūr Shaykh met gemiddeld 12 uur zon per dag in deze maand. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 19 graden Celsius.

De hoge temperaturen kunnen overdag leiden tot hitte-uitputting of hitteberoerte bij langdurige blootstelling of fysieke activiteit.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Mūr Shaykh voor de maand mei. Ga je naar Mūr Shaykh dan is dit het weer dat je in mei 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Mūr Shaykh mei

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 31°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 19°C
 • Regen: 19 mm
 • Zonuren: 12 uur zon per dag

UV-index van 7

De UV-index staat rond de 7, wat aangeeft dat de zonkracht hoog is. Er is een hoog risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming tegen de zon is essentieel. Draag een zonnebril met UV-bescherming, een breedgerande hoed, en zonnebrandcrème met een hoge SPF. Beperk blootstelling aan de zon tussen 10 uur 's ochtends en 4 uur 's middags.

Weersverwachting voor Mūr Shaykh in mei 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Mūr Shaykh in mei 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in mei 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 31°C
 • Nacht temperatuur: 19°C
 • Droge dagen: 22 dagen
 • Dagen met regen: 9 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 19 mm
 • Zonuren: 12 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 7 van 11

Ervaringen met het klimaat van Mūr Shaykh

Plaats je review over je ervaringen met het weer in mei in Mūr Shaykh.


Ben je in Mūr Shaykh geweest in mei?

Laat je ervaring met het weer in de maand mei van Mūr Shaykh achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Mūr Shaykh

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Mūr Shaykh, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Mūr Shaykh doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Mūr Shaykh en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor mei in Mūr Shaykh

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Mūr Shaykh en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Mūr Shaykh voor mei, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Mūr Shaykh gedurende de maand mei.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in mei in Mūr Shaykh, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Mūr Shaykh regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.