Het weer voor Mashak in juni

Klimaatbeoordeling:
(0)

In juni bedraagt de gemiddelde temperatuur in Mashak 22 graden Celsius, en er zijn 5 regendagen met een totale neerslag van 10 mm

22 °C
10 mm

Hoe is het weer in juni voor Mashak?

Wat kun je qua weer in juni in Mashak verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Mashak in juni is 22 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 13 graden Celsius liggen. Juni kent gemiddeld 5 dagen met neerslag, met een totaal van 10 mm en 25 dagen zijn droog in Mashak.

Gemiddeld 12 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 12 uur zonlicht per dag verwachten in juni, een UV-index van 5, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 4 Bft.

Gemiddelde weerdetails in juni voor Mashak

Middag temperatuur: 22°C
Nacht temperatuur: 13°C
Droge dagen: 25 dagen
Dagen met regen: 5 dagen
Dagen met sneeuw: 0 dagen
Totaal regen: 10 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 12 uur
Gemiddelde windkracht: 4 Bft
Gemiddelde UV-index: 5

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Mashak kun je in juni overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Mashak, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Mashak doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Mashak en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Mashak in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Mashak? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Mashak, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Mashak per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor juni in Mashak

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Mashak en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Mashak voor juni, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Mashak gedurende de maand juni.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in juni in Mashak, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Mashak regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Mashak

Plaats je review over je ervaringen met het weer in juni in Mashak.


Ben je in Mashak geweest in juni?

Laat je ervaring met het weer in de maand juni van Mashak achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.