Weer in Hōtak Hā in mei 2024

Het weer voor Hōtak Hā in mei kent een warme temperatuur rond de 21 graden Celsius. Gedurende mei kun je verwachten dat er gemiddeld 10 regendagen zijn, met een totale neerslag van 28 mm. Geniet in deze maand van overvloedige zonneschijn, met gemiddeld 13 uur zon per dag in Hōtak Hā. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 11 graden Celsius.

Dit is een comfortabele dagtemperatuur voor de meesten en ideaal voor de meeste buitenactiviteiten.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Hōtak Hā voor de maand mei. Ga je naar Hōtak Hā dan is dit het weer dat je in mei 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Hōtak Hā mei

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 21°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 11°C
 • Regen: 28 mm
 • Zonuren: 13 uur zon per dag

UV-index van 5

De UV-index staat rond de 5, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Hōtak Hā in mei 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Hōtak Hā in mei 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in mei 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 21°C
 • Nacht temperatuur: 11°C
 • Droge dagen: 21 dagen
 • Dagen met regen: 10 dagen
 • Dagen met sneeuw: 0 dagen
 • Totale neerslag: 28 mm
 • Zonuren: 13 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 5 van 11

Ervaringen met het klimaat van Hōtak Hā

Plaats je review over je ervaringen met het weer in mei in Hōtak Hā.


Ben je in Hōtak Hā geweest in mei?

Laat je ervaring met het weer in de maand mei van Hōtak Hā achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Hōtak Hā

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Hōtak Hā, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Hōtak Hā doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Hōtak Hā en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor mei in Hōtak Hā

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Hōtak Hā en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Hōtak Hā voor mei, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Hōtak Hā gedurende de maand mei.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in mei in Hōtak Hā, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Hōtak Hā regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.