Weer in Ghujurtū in mei 2024

Het weer voor Ghujurtū in mei kent een koele temperatuur rond de 14 graden Celsius. Gedurende mei kun je verwachten dat er gemiddeld 13 regendagen zijn, met een totale neerslag van 34 mm. Geniet in deze maand van overvloedige zonneschijn, met gemiddeld 13 uur zon per dag in Ghujurtū. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer 5 graden Celsius.

Een lichte jas of trui wordt aanbevolen met deze dagtemperaturen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Ghujurtū voor de maand mei. Ga je naar Ghujurtū dan is dit het weer dat je in mei 2024 kunt verwachten.

Weerdetails Ghujurtū mei

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 14°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: 5°C
 • Regen: 34 mm
 • Sneeuwdagen: 1 dag
 • Zonuren: 13 uur zon per dag

UV-index van 4

De UV-index staat rond de 4, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Ghujurtū in mei 2024

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Ghujurtū in mei 2024 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in mei 2024 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 14°C
 • Nacht temperatuur: 5°C
 • Droge dagen: 17 dagen
 • Dagen met regen: 13 dagen
 • Dagen met sneeuw: 1 dag
 • Totale neerslag: 34 mm
 • Zonuren: 13 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 4 van 11

Ervaringen met het klimaat van Ghujurtū

Plaats je review over je ervaringen met het weer in mei in Ghujurtū.


Ben je in Ghujurtū geweest in mei?

Laat je ervaring met het weer in de maand mei van Ghujurtū achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Ghujurtū

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Ghujurtū, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Ghujurtū doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Ghujurtū en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor mei in Ghujurtū

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Ghujurtū en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Ghujurtū voor mei, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Ghujurtū gedurende de maand mei.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in mei in Ghujurtū, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Ghujurtū regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.