Het weer voor Chamkolī in november

Klimaatbeoordeling:
(0)

In november bedraagt de gemiddelde temperatuur in Chamkolī 15 graden Celsius, en er zijn 8 regendagen met een totale neerslag van 15 mm

15 °C
15 mm

Hoe is het weer in november voor Chamkolī?

Wat kun je qua weer in november in Chamkolī verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Chamkolī in november is 15 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 7 graden Celsius liggen. November kent gemiddeld 8 dagen met neerslag, met een totaal van 15 mm. 21 dagen zijn droog in Chamkolī en 1 dag met sneeuwval.

Gemiddeld 7 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 7 uur zonlicht per dag verwachten in november, een UV-index van 3, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 2 Bft.

Gemiddelde weerdetails in november voor Chamkolī

Middag temperatuur: 15°C
Nacht temperatuur: 7°C
Droge dagen: 21 dagen
Dagen met regen: 8 dagen
Dagen met sneeuw: 1 dag
Totaal regen: 15 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 7 uur
Gemiddelde windkracht: 2 Bft
Gemiddelde UV-index: 3

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Chamkolī kun je in november overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Chamkolī, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Chamkolī doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Chamkolī en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Chamkolī in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Chamkolī? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Chamkolī, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Chamkolī per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor november in Chamkolī

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Chamkolī en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Chamkolī voor november, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Chamkolī gedurende de maand november.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in november in Chamkolī, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Chamkolī regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Chamkolī

Plaats je review over je ervaringen met het weer in november in Chamkolī.


Ben je in Chamkolī geweest in november?

Laat je ervaring met het weer in de maand november van Chamkolī achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.