Beste reistijd Falaj al Mu‘allā, Verenigde Arabische Emiraten

Beste reistijd Falaj al Mu‘allā, Verenigde Arabische Emiraten

De beste reistijd voor Falaj al Mu‘allā in Verenigde Arabische Emiraten is van januari t/m juni en augustus t/m december, waarin je een aangename tot erg hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Falaj al Mu‘allā is 40°C in juli en de laagste is 23°C in januari. Het weer en klimaat van Falaj al Mu‘allā is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Falaj al Mu‘allā is een 9,0. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Falaj al Mu‘allā heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Falaj al Mu‘allā is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Falaj al Mu‘allā per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
23°C 24°C 28°C 32°C 37°C 39°C 40°C 39°C 37°C 34°C 29°C 25°C
2
mm
3
mm
4
mm
1
mm
0
mm
0
mm
0
mm
1
mm
0
mm
1
mm
2
mm
1
mm