Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden
Beste reistijd Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden

Beste reistijd Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden

De beste reistijd voor Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden is van januari t/m juni en oktober t/m december, waarin je een zeer koude temperatuur hebt, maar wel weinig neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur op Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden is 3°C in februari en de laagste is -1°C in juli. Het weer en klimaat van Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden is geschikt voor een skivakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden is een 2,0. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden heeft een toendraklimaat. Het is hier het gehele jaar koud. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
2°C 3°C 3°C 2°C 1°C 0°C -1°C -1°C -1°C 0°C 1°C 2°C
100
mm
91
mm
91
mm
80
mm
75
mm
86
mm
75
mm
79
mm
68
mm
73
mm
84
mm
83
mm