Beste reistijd Ḩālat al Khulayfāt, Bahrein

Beste reistijd Ḩālat al Khulayfāt, Bahrein

De beste reistijd voor Ḩālat al Khulayfāt in Bahrein is van januari t/m december, waarin je een aangename tot hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Ḩālat al Khulayfāt is 36°C in juli en de laagste is 20°C in januari. De watertemperatuur ligt tussen 18°C en 35°C. Het weer en klimaat van Ḩālat al Khulayfāt is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Ḩālat al Khulayfāt is een 9,1. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Ḩālat al Khulayfāt heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Ḩālat al Khulayfāt is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Ḩālat al Khulayfāt per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
20°C 21°C 23°C 27°C 32°C 35°C 36°C 36°C 35°C 32°C 27°C 23°C
10
mm
11
mm
12
mm
8
mm
3
mm
0
mm
0
mm
0
mm
0
mm
1
mm
16
mm
5
mm