Zoeken Menu

Hoe is het klimaat in Sidi Hadjres?

Het klimaat van Sidi Hadjres kent een gemiddelde jaartemperatuur van 26°C. Gedurende het jaar kan de gemiddelde maandtemperatuur dalen tot 14°C en stijgen tot 39°C.

Jaarlijks valt er ongeveer 252 mm regen. Dit geeft een goed overzicht van hoeveel regen je in Sidi Hadjres kan verwachten.

De beste reistijd voor Sidi Hadjres is Maart tot Mei en September tot November. In deze periode heb je een aangename temperatuur en niet te veel regen om Sidi Hadjres te bezoeken.

Temperature 14 tot 39°C
Rain 252 mm
  • Gemiddelde jaartemperatuur: 26°C
  • Hoogste temperatuur: 39°C in Juli
  • Laagste temperatuur: 14°C in Januari
  • Regen: 252 mm per jaar, gemiddeld 21 mm per maand
  • Droogste maanden: 4,0 mm in Juli, 7,9 mm in Augustus en 17 mm in December
  • Natste maanden: 38 mm in Mei, 31 mm in Maart en 29 mm in September

Klimaattabel van Sidi Hadjres

De klimaattabel van Sidi Hadjres toont de gemiddelde temperaturen, regen en UV-index per maand. De tabel geeft voor elke maand een overzicht van de gemiddelde dag- en nachttemperaturen in graden Celsius, de totale hoeveelheid regen in millimeters, de totale hoeveelheid sneeuwval in centimeters en de UV-index. Tenslotte wordt aangegeven welke maanden het meest geschikt zijn om naar Sidi Hadjres te gaan op basis van deze klimaatgegevens.

  Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Dagtemperatuur (°C) 14 17 19 24 29 35 39 38 32 26 19 16
Nachttemperatuur (°C) 3 4 6 10 14 19 23 22 18 13 8 5
Regen (mm) 19 20 31 24 38 19 4,0 7,9 29 24 19 17
UV-index 5 6 7 8 8 9 9 8 7 6 5 4
Beste reismaand No No Yes Yes Yes No No No Yes Yes Yes No

Gemiddelde temperatuur per maand in Sidi Hadjres

Deze grafiek toont de gemiddelde maximumtemperaturen per maand in Sidi Hadjres, Algerije. De temperaturen zijn weergegeven in graden Celsius en het gemiddelde is berekend op basis van de gemeten temperaturen per maand van de afgelopen jaren.

Temperatuur per maand in Sidi Hadjres, Algerije

Gemiddelde regenval per maand in Sidi Hadjres

Deze grafiek toont hoeveel regen er in Sidi Hadjres, Algerije gemiddeld per maand valt. De hoeveelheid regen is gemeten in millimeters en het gemiddelde is berekend op basis van de gemeten regenval per maand van de afgelopen jaren.

Regen per maand in Sidi Hadjres, Algerije

Gemiddelde UV-index per maand in Sidi Hadjres

Deze grafiek toont de gemiddelde UV-index per maand in Sidi Hadjres, Algerije. De UV-index geeft de intensiteit van de ultraviolette straling aan en loopt van 0 tot maximaal 11.

UV-index per maand in Sidi Hadjres, Algerije

Temperatuur per jaar in Sidi Hadjres

Deze grafiek toont de gemiddelde jaarlijkse temperatuur in Sidi Hadjres, Algerije. De jaartemperatuur, uitgedrukt in graden Celsius, is de gemiddelde temperatuur van alle twaalf temperaturen per maand bij elkaar opgeteld van dat jaar.

Temperatuur per jaar per jaar in Sidi Hadjres, Algerije

Regensom per jaar in Sidi Hadjres

Deze grafiek toont de jaarlijkse totale hoeveelheid regen die in de afgelopen jaren is gevallen in Sidi Hadjres, Algerije. De totale regensom per jaar, gemeten in centimeters, is de opgetelde hoeveelheid regen die in de twaalf maanden van dat jaar is gevallen.

Neerslag per jaar in Sidi Hadjres, Algerije

Ervaringen met het weer in Sidi Hadjres

Schrijf je eigen beoordeling

Ben je ooit in Sidi Hadjres geweest?

Laat je ervaringen met het weer in Sidi Hadjres achter.

Je e-mail zal niet in de recensie verschijnen en wordt niet aan derden doorgegeven.

Het gemiddelde weer in Sidi Hadjres per maand

Klik op een maand hieronder en bekijk in detail hoe het weer normaal is in Sidi Hadjres en wat je kunt verwachten. Gebaseerd op de historische weergegevens van Sidi Hadjres kun je voor elke dag van de maand de gemiddelde temperatuur, regen, wind en UV-index bekijken.