Zoeken Menu

Hoe is het klimaat in Ouled Guergour?

Het klimaat van Ouled Guergour kent een gemiddelde jaartemperatuur van 26°C. Gedurende het jaar kan de gemiddelde maandtemperatuur dalen tot 18°C en stijgen tot 34°C.

Jaarlijks valt er ongeveer 584 mm regen. Dit geeft een goed overzicht van hoeveel regen je in Ouled Guergour kan verwachten.

De beste reistijd voor Ouled Guergour is Januari tot Juni, September, Oktober en December. In deze periode heb je een aangename temperatuur en niet te veel regen om Ouled Guergour te bezoeken.

Temperature 18 tot 34°C
Rain 584 mm
  • Gemiddelde jaartemperatuur: 26°C
  • Hoogste temperatuur: 34°C in Juli en Augustus
  • Laagste temperatuur: 18°C in Januari
  • Regen: 584 mm per jaar, gemiddeld 49 mm per maand
  • Droogste maanden: 0,7 mm in Juli, 2,0 mm in Augustus en 17 mm in Juni
  • Natste maanden: 128 mm in November, 89 mm in Januari en 84 mm in December

Klimaattabel van Ouled Guergour

De klimaattabel van Ouled Guergour toont de gemiddelde temperaturen, regen en UV-index per maand. De tabel geeft voor elke maand een overzicht van de gemiddelde dag- en nachttemperaturen in graden Celsius, de totale hoeveelheid regen in millimeters, de totale hoeveelheid sneeuwval in centimeters en de UV-index. Tenslotte wordt aangegeven welke maanden het meest geschikt zijn om naar Ouled Guergour te gaan op basis van deze klimaatgegevens.

  Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Dagtemperatuur (°C) 18 19 20 22 26 30 34 34 31 28 22 19
Nachttemperatuur (°C) 7 7 9 11 13 18 21 22 20 15 11 8
Regen (mm) 89 45 75 51 33 17 0,7 2,0 23 36 128 84
UV-index 5 6 7 7 8 9 8 7 7 7 4 4
Beste reismaand Yes Yes Yes Yes Yes Yes No No Yes Yes No Yes

Gemiddelde temperatuur per maand in Ouled Guergour

Deze grafiek toont de gemiddelde maximumtemperaturen per maand in Ouled Guergour, Algerije. De temperaturen zijn weergegeven in graden Celsius en het gemiddelde is berekend op basis van de gemeten temperaturen per maand van de afgelopen jaren.

Temperatuur per maand in Ouled Guergour, Algerije

Gemiddelde regenval per maand in Ouled Guergour

Deze grafiek toont hoeveel regen er in Ouled Guergour, Algerije gemiddeld per maand valt. De hoeveelheid regen is gemeten in millimeters en het gemiddelde is berekend op basis van de gemeten regenval per maand van de afgelopen jaren.

Regen per maand in Ouled Guergour, Algerije

Gemiddelde UV-index per maand in Ouled Guergour

Deze grafiek toont de gemiddelde UV-index per maand in Ouled Guergour, Algerije. De UV-index geeft de intensiteit van de ultraviolette straling aan en loopt van 0 tot maximaal 11.

UV-index per maand in Ouled Guergour, Algerije

Temperatuur per jaar in Ouled Guergour

Deze grafiek toont de gemiddelde jaarlijkse temperatuur in Ouled Guergour, Algerije. De jaartemperatuur, uitgedrukt in graden Celsius, is de gemiddelde temperatuur van alle twaalf temperaturen per maand bij elkaar opgeteld van dat jaar.

Temperatuur per jaar per jaar in Ouled Guergour, Algerije

Regensom per jaar in Ouled Guergour

Deze grafiek toont de jaarlijkse totale hoeveelheid regen die in de afgelopen jaren is gevallen in Ouled Guergour, Algerije. De totale regensom per jaar, gemeten in centimeters, is de opgetelde hoeveelheid regen die in de twaalf maanden van dat jaar is gevallen.

Neerslag per jaar in Ouled Guergour, Algerije

Ervaringen met het weer in Ouled Guergour

Schrijf je eigen beoordeling

Ben je ooit in Ouled Guergour geweest?

Laat je ervaringen met het weer in Ouled Guergour achter.

Je e-mail zal niet in de recensie verschijnen en wordt niet aan derden doorgegeven.

Het gemiddelde weer in Ouled Guergour per maand

Klik op een maand hieronder en bekijk in detail hoe het weer normaal is in Ouled Guergour en wat je kunt verwachten. Gebaseerd op de historische weergegevens van Ouled Guergour kun je voor elke dag van de maand de gemiddelde temperatuur, regen, wind en UV-index bekijken.