Zoeken Menu

Hoe is het klimaat in Bou Serhane?

Het klimaat van Bou Serhane kent een gemiddelde jaartemperatuur van 27°C. Gedurende het jaar kan de gemiddelde maandtemperatuur dalen tot 16°C en stijgen tot 39°C.

Jaarlijks valt er ongeveer 438 mm regen. Dit geeft een goed overzicht van hoeveel regen je in Bou Serhane kan verwachten.

De beste reistijd voor Bou Serhane is Februari tot Mei en Oktober tot December. In deze periode heb je een aangename temperatuur en niet te veel regen om Bou Serhane te bezoeken.

Temperature 16 tot 39°C
Rain 438 mm
  • Gemiddelde jaartemperatuur: 27°C
  • Hoogste temperatuur: 39°C in Juli
  • Laagste temperatuur: 16°C in Januari
  • Regen: 438 mm per jaar, gemiddeld 37 mm per maand
  • Droogste maanden: 0,3 mm in Juli, 0,4 mm in Augustus en 16 mm in Mei
  • Natste maanden: 79 mm in November, 70 mm in Januari en 62 mm in Maart

Klimaattabel van Bou Serhane

De klimaattabel van Bou Serhane toont de gemiddelde temperaturen, regen en UV-index per maand. De tabel geeft voor elke maand een overzicht van de gemiddelde dag- en nachttemperaturen in graden Celsius, de totale hoeveelheid regen in millimeters, de totale hoeveelheid sneeuwval in centimeters en de UV-index. Tenslotte wordt aangegeven welke maanden het meest geschikt zijn om naar Bou Serhane te gaan op basis van deze klimaatgegevens.

  Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Dagtemperatuur (°C) 16 19 21 25 30 34 39 38 33 29 21 18
Nachttemperatuur (°C) 7 9 10 13 16 20 24 24 21 17 12 9
Regen (mm) 70 45 62 41 16 30 0,3 0,4 18 22 79 54
UV-index 5 5 6 7 8 8 9 8 8 6 4 4
Beste reismaand No Yes Yes Yes Yes No No No No Yes Yes Yes

Gemiddelde temperatuur per maand in Bou Serhane

Deze grafiek toont de gemiddelde maximumtemperaturen per maand in Bou Serhane, Algerije. De temperaturen zijn weergegeven in graden Celsius en het gemiddelde is berekend op basis van de gemeten temperaturen per maand van de afgelopen jaren.

Temperatuur per maand in Bou Serhane, Algerije

Gemiddelde regenval per maand in Bou Serhane

Deze grafiek toont hoeveel regen er in Bou Serhane, Algerije gemiddeld per maand valt. De hoeveelheid regen is gemeten in millimeters en het gemiddelde is berekend op basis van de gemeten regenval per maand van de afgelopen jaren.

Regen per maand in Bou Serhane, Algerije

Gemiddelde UV-index per maand in Bou Serhane

Deze grafiek toont de gemiddelde UV-index per maand in Bou Serhane, Algerije. De UV-index geeft de intensiteit van de ultraviolette straling aan en loopt van 0 tot maximaal 11.

UV-index per maand in Bou Serhane, Algerije

Temperatuur per jaar in Bou Serhane

Deze grafiek toont de gemiddelde jaarlijkse temperatuur in Bou Serhane, Algerije. De jaartemperatuur, uitgedrukt in graden Celsius, is de gemiddelde temperatuur van alle twaalf temperaturen per maand bij elkaar opgeteld van dat jaar.

Temperatuur per jaar per jaar in Bou Serhane, Algerije

Regensom per jaar in Bou Serhane

Deze grafiek toont de jaarlijkse totale hoeveelheid regen die in de afgelopen jaren is gevallen in Bou Serhane, Algerije. De totale regensom per jaar, gemeten in centimeters, is de opgetelde hoeveelheid regen die in de twaalf maanden van dat jaar is gevallen.

Neerslag per jaar in Bou Serhane, Algerije

Ervaringen met het weer in Bou Serhane

Schrijf je eigen beoordeling

Ben je ooit in Bou Serhane geweest?

Laat je ervaringen met het weer in Bou Serhane achter.

Je e-mail zal niet in de recensie verschijnen en wordt niet aan derden doorgegeven.

Het gemiddelde weer in Bou Serhane per maand

Klik op een maand hieronder en bekijk in detail hoe het weer normaal is in Bou Serhane en wat je kunt verwachten. Gebaseerd op de historische weergegevens van Bou Serhane kun je voor elke dag van de maand de gemiddelde temperatuur, regen, wind en UV-index bekijken.