Zoeken Menu

Hoe is het klimaat in Baba Hassen?

Het klimaat van Baba Hassen kent een gemiddelde jaartemperatuur van 26°C. Gedurende het jaar kan de gemiddelde maandtemperatuur dalen tot 17°C en stijgen tot 34°C.

Jaarlijks valt er ongeveer 677 mm regen. Dit geeft een goed overzicht van hoeveel regen je in Baba Hassen kan verwachten.

De beste reistijd voor Baba Hassen is Februari, April tot Juni, September en Oktober. In deze periode heb je een aangename temperatuur en niet te veel regen om Baba Hassen te bezoeken.

Temperature 17 tot 34°C
Rain 677 mm
  • Gemiddelde jaartemperatuur: 26°C
  • Hoogste temperatuur: 34°C in Juli en Augustus
  • Laagste temperatuur: 17°C in Januari
  • Regen: 677 mm per jaar, gemiddeld 56 mm per maand
  • Droogste maanden: 2,2 mm in Juli, 3,2 mm in Augustus en 21 mm in Juni
  • Natste maanden: 125 mm in November, 107 mm in Januari en 94 mm in December

Klimaattabel van Baba Hassen

De klimaattabel van Baba Hassen toont de gemiddelde temperaturen, regen en UV-index per maand. De tabel geeft voor elke maand een overzicht van de gemiddelde dag- en nachttemperaturen in graden Celsius, de totale hoeveelheid regen in millimeters, de totale hoeveelheid sneeuwval in centimeters en de UV-index. Tenslotte wordt aangegeven welke maanden het meest geschikt zijn om naar Baba Hassen te gaan op basis van deze klimaatgegevens.

  Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Dagtemperatuur (°C) 17 19 20 22 26 30 34 34 31 27 22 19
Nachttemperatuur (°C) 7 7 9 11 13 18 21 22 19 15 11 8
Regen (mm) 107 65 91 63 33 21 2,2 3,2 33 39 125 94
UV-index 5 5 7 7 8 9 8 8 8 6 4 4
Beste reismaand No Yes No Yes Yes Yes No No Yes Yes No No

Gemiddelde temperatuur per maand in Baba Hassen

Deze grafiek toont de gemiddelde maximumtemperaturen per maand in Baba Hassen, Algerije. De temperaturen zijn weergegeven in graden Celsius en het gemiddelde is berekend op basis van de gemeten temperaturen per maand van de afgelopen jaren.

Temperatuur per maand in Baba Hassen, Algerije

Gemiddelde regenval per maand in Baba Hassen

Deze grafiek toont hoeveel regen er in Baba Hassen, Algerije gemiddeld per maand valt. De hoeveelheid regen is gemeten in millimeters en het gemiddelde is berekend op basis van de gemeten regenval per maand van de afgelopen jaren.

Regen per maand in Baba Hassen, Algerije

Gemiddelde UV-index per maand in Baba Hassen

Deze grafiek toont de gemiddelde UV-index per maand in Baba Hassen, Algerije. De UV-index geeft de intensiteit van de ultraviolette straling aan en loopt van 0 tot maximaal 11.

UV-index per maand in Baba Hassen, Algerije

Temperatuur per jaar in Baba Hassen

Deze grafiek toont de gemiddelde jaarlijkse temperatuur in Baba Hassen, Algerije. De jaartemperatuur, uitgedrukt in graden Celsius, is de gemiddelde temperatuur van alle twaalf temperaturen per maand bij elkaar opgeteld van dat jaar.

Temperatuur per jaar per jaar in Baba Hassen, Algerije

Regensom per jaar in Baba Hassen

Deze grafiek toont de jaarlijkse totale hoeveelheid regen die in de afgelopen jaren is gevallen in Baba Hassen, Algerije. De totale regensom per jaar, gemeten in centimeters, is de opgetelde hoeveelheid regen die in de twaalf maanden van dat jaar is gevallen.

Neerslag per jaar in Baba Hassen, Algerije

Ervaringen met het weer in Baba Hassen

Schrijf je eigen beoordeling

Ben je ooit in Baba Hassen geweest?

Laat je ervaringen met het weer in Baba Hassen achter.

Je e-mail zal niet in de recensie verschijnen en wordt niet aan derden doorgegeven.

Het gemiddelde weer in Baba Hassen per maand

Klik op een maand hieronder en bekijk in detail hoe het weer normaal is in Baba Hassen en wat je kunt verwachten. Gebaseerd op de historische weergegevens van Baba Hassen kun je voor elke dag van de maand de gemiddelde temperatuur, regen, wind en UV-index bekijken.