Het weer voor Nayak in februari

Klimaatbeoordeling:
(0)

In februari bedraagt de gemiddelde temperatuur in Nayak -1 graden Celsius, en er zijn 10 regendagen met een totale neerslag van 41 mm

-1 °C
41 mm

Hoe is het weer in februari voor Nayak?

Wat kun je qua weer in februari in Nayak verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Nayak in februari is -1 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de -12 graden Celsius liggen. Februari kent gemiddeld 10 dagen met neerslag, met een totaal van 41 mm. 5 dagen zijn droog in Nayak en 13 dagen met sneeuwval.

Gemiddeld 6 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 6 uur zonlicht per dag verwachten in februari, een UV-index van 2, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 2 Bft.

Gemiddelde weerdetails in februari voor Nayak

Middag temperatuur: -1°C
Nacht temperatuur: -12°C
Droge dagen: 5 dagen
Dagen met regen: 10 dagen
Dagen met sneeuw: 13 dagen
Totaal regen: 41 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 6 uur
Gemiddelde windkracht: 2 Bft
Gemiddelde UV-index: 2

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Nayak kun je in februari overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Nayak, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Nayak doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Nayak en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Nayak in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Nayak? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Nayak, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Nayak per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor februari in Nayak

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Nayak en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Nayak voor februari, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Nayak gedurende de maand februari.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in februari in Nayak, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Nayak regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Nayak

Plaats je review over je ervaringen met het weer in februari in Nayak.


Ben je in Nayak geweest in februari?

Laat je ervaring met het weer in de maand februari van Nayak achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.