Het weer voor Jar-e Sang-e Khul in april

Klimaatbeoordeling:
(0)

In april bedraagt de gemiddelde temperatuur in Jar-e Sang-e Khul 13 graden Celsius, en er zijn 11 regendagen met een totale neerslag van 29 mm

13 °C
29 mm

Hoe is het weer in april voor Jar-e Sang-e Khul?

Wat kun je qua weer in april in Jar-e Sang-e Khul verwachten? De gemiddelde maximale temperatuur in Jar-e Sang-e Khul in april is 13 graden Celsius overdag, terwijl de nachtelijke minima rond de 4 graden Celsius liggen. April kent gemiddeld 11 dagen met neerslag, met een totaal van 29 mm. 18 dagen zijn droog in Jar-e Sang-e Khul en 1 dag met sneeuwval.

Gemiddeld 11 uur zonlicht per dag

Je kunt gemiddeld 11 uur zonlicht per dag verwachten in april, een UV-index van 4, en een gemiddelde windkracht van ongeveer 3 Bft.

Gemiddelde weerdetails in april voor Jar-e Sang-e Khul

Middag temperatuur: 13°C
Nacht temperatuur: 4°C
Droge dagen: 18 dagen
Dagen met regen: 11 dagen
Dagen met sneeuw: 1 dag
Totaal regen: 29 mm
Gemiddeld aantal uren zon per dag: 11 uur
Gemiddelde windkracht: 3 Bft
Gemiddelde UV-index: 4

Kleding- en uitrustingstips

Qua weersomstandigheden in Jar-e Sang-e Khul kun je in april overwegend droge omstandigheden verwachten. Ideaal voor liefhebbers van zonnige en droge klimaten. Neem lichte kleding mee, een goede zonnebril, en vergeet niet om zonnebrandcrème en voldoende water te dragen om gehydrateerd te blijven.

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Jar-e Sang-e Khul, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Jar-e Sang-e Khul doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Jar-e Sang-e Khul en plan je reis met alle benodigde informatie.

Het weer voor Jar-e Sang-e Khul in andere maanden

Ben je benieuwd naar het gemiddelde weer in een bepaalde maand voor Jar-e Sang-e Khul? Per maand heb je gedetailleerde informatie over zonneschijnuren, de hoogste en laagste temperaturen die je kunt verwachten, de procentuele kans op regen per dag, eventuele sneeuwval, en het aantal dagen met regenval. Onze gegevens zijn samengesteld uit historische weergegevens en worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele en nauwkeurige informatie tot je beschikking hebt.

Dus, of je nu een gedetailleerde planning maakt voor een aanstaande vakantie of gewoon nieuwsgierig bent naar het klimaat van Jar-e Sang-e Khul, onze maandelijkse weeroverzichten zijn de perfecte bron voor al je weervragen. Ontdek wat Jar-e Sang-e Khul per maand qua weer te bieden heeft door op een maand naar keuze te klikken.

Uitleg van de weerstatistieken voor april in Jar-e Sang-e Khul

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Jar-e Sang-e Khul en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Jar-e Sang-e Khul voor april, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Jar-e Sang-e Khul gedurende de maand april.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in april in Jar-e Sang-e Khul, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Jar-e Sang-e Khul regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Ervaringen met het klimaat van Jar-e Sang-e Khul

Plaats je review over je ervaringen met het weer in april in Jar-e Sang-e Khul.


Ben je in Jar-e Sang-e Khul geweest in april?

Laat je ervaring met het weer in de maand april van Jar-e Sang-e Khul achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.
Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.