Weer in Espī Rēg in maart 2025

Het weer voor Espī Rēg in maart kent een zeer koude temperatuur rond de 0 graden Celsius. Gedurende maart kun je verwachten dat er gemiddeld 4 regendagen zijn, met een totale neerslag van 37 mm. Deze maand biedt normaal 8 uur zonlicht per dag in Espī Rēg. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer -12 graden Celsius.

Gebruik bij deze dagtemperaturen meerdere lagen kleding om jezelf warm te houden.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Espī Rēg voor de maand maart. Ga je naar Espī Rēg dan is dit het weer dat je in maart 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Espī Rēg maart

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 0°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: -12°C
 • Regen: 37 mm
 • Sneeuwdagen: 15 dagen
 • Zonuren: 8 uur zon per dag

UV-index van 2

De UV-index staat rond de 2, wat aangeeft dat de zonkracht laag is. Er is een minimale risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Het dragen van zonnebrandcrème is aanbevolen als je langere tijd buiten bent, vooral rond het middaguur wanneer de zon het sterkst is.

Weersverwachting voor Espī Rēg in maart 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Espī Rēg in maart 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in maart 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 0°C
 • Nacht temperatuur: -12°C
 • Droge dagen: 12 dagen
 • Dagen met regen: 4 dagen
 • Dagen met sneeuw: 15 dagen
 • Totale neerslag: 37 mm
 • Zonuren: 8 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 2 van 11

Ervaringen met het klimaat van Espī Rēg

Plaats je review over je ervaringen met het weer in maart in Espī Rēg.


Ben je in Espī Rēg geweest in maart?

Laat je ervaring met het weer in de maand maart van Espī Rēg achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Espī Rēg

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Espī Rēg, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Espī Rēg doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Espī Rēg en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor maart in Espī Rēg

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Espī Rēg en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Espī Rēg voor maart, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Espī Rēg gedurende de maand maart.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in maart in Espī Rēg, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Espī Rēg regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.