Weer in Amrūtak in maart 2025

Het weer voor Amrūtak in maart kent een koude temperatuur rond de 6 graden Celsius. Gedurende maart kun je verwachten dat er gemiddeld 7 regendagen zijn, met een totale neerslag van 33 mm. Deze maand biedt normaal 9 uur zonlicht per dag in Amrūtak. 's Nachts daalt de temperatuur tot een gemiddelde van ongeveer -4 graden Celsius.

Bij deze temperaturen overdag is warmere kleding vereist, zoals dikke jassen.


Deze grafiek toont de dagelijkse temperatuur en neerslag in Amrūtak voor de maand maart. Ga je naar Amrūtak dan is dit het weer dat je in maart 2025 kunt verwachten.

Weerdetails Amrūtak maart

 • Gemiddelde dagtemperatuur: 6°C
 • Gemiddelde nachttemperatuur: -4°C
 • Regen: 33 mm
 • Sneeuwdagen: 10 dagen
 • Zonuren: 9 uur zon per dag

UV-index van 3

De UV-index staat rond de 3, wat aangeeft dat de zonkracht matig is. Er is enige risico op schade door onbeschermde blootstelling aan de zon. Bescherming is nodig, zoals het dragen van zonnebrandcrème, een hoed, en UV-beschermende kleding. Vooral tijdens de late ochtend tot de vroege namiddag wanneer de zon het krachtigst is.

Weersverwachting voor Amrūtak in maart 2025

Hier vind je wat je gemiddeld qua weer in Amrūtak in maart 2025 kunt verwachten. Deze weergegevens zijn samengesteld op basis van het gemiddelde weer in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zijn er ieder jaar verschillen, waardoor het in maart 2025 alsnog warmer, kouder, droger of natter kan uitvallen. Toch geven onze weergegevens je een goed beeld van het verwachte weer in deze maand.

 • Middag temperatuur: 6°C
 • Nacht temperatuur: -4°C
 • Droge dagen: 14 dagen
 • Dagen met regen: 7 dagen
 • Dagen met sneeuw: 10 dagen
 • Totale neerslag: 33 mm
 • Zonuren: 9 uur per dag
 • Gemiddelde windkracht: 2 Bft
 • Gemiddelde UV-index: 3 van 11

Ervaringen met het klimaat van Amrūtak

Plaats je review over je ervaringen met het weer in maart in Amrūtak.


Ben je in Amrūtak geweest in maart?

Laat je ervaring met het weer in de maand maart van Amrūtak achter en maak kans op €100!

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Meer weer en klimaatinfo voor Amrūtak

Ben je benieuwd of je je paraplu of zonnebril moet inpakken voor je aanstaande bezoek? Bekijk de meest recente weersvoorspellingen in Amrūtak, zodat je perfect voorbereid bent op wat deze bestemming je te bieden heeft. Als je meer wilt weten over het algemene klimaat in Amrūtak doorheen het jaar, ga dan naar de uitgebreide klimaatinfo over Amrūtak en plan je reis met alle benodigde informatie.

Uitleg van de weerstatistieken voor maart in Amrūtak

Onze weergegevens zijn samengesteld uit een combinatie van historische klimaatgegevens van Amrūtak en geavanceerde meteorologische modellen. De historische weergegevens geven inzicht in de gemiddelde weersomstandigheden in Amrūtak voor maart, terwijl de meteorologische modellen helpen bij het voorspellen van trends en veranderingen in het weer. Door deze gegevens te combineren, kunnen we een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht bieden van wat je kunt verwachten in Amrūtak gedurende de maand maart.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel deze gegevens een goede indicatie geven van het verwachte weer in maart in Amrūtak, het weer altijd kan veranderen. Daarom raden we aan om dichter bij je reisdatum het weer voor Amrūtak regelmatig te controleren voor de meest actuele informatie.

Meer bestemmingen in Afghanistan

Alle bestemmingen in Afghanistan

Foutje gezien?

E-mail ons, wij zijn je dankbaar.